Op zondag 26 november 2017 organiseren de vier Bewonersorganisaties De Strijp, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Zuid, voor de kinderen uit die wijken, een groot opgezet Sinterklaasfeest in de grote zaal van het wijkcentrum Stervoorde, Dr H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.

Het feest begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. De toegang voor kinderen van 0 t/m 10 jaar is gratis. Tot 15 november 2017 kunnen de kinderen zich aanmelden via email: . [email protected]. Onder vermelding van naam, leeftijd, adres en postcode.

Na ontvangst van je mail ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijk bericht en een kleurplaat. De brief is tevens je toegangsbewijs voor het grote feest dus bewaar deze goed en vergeet hem niet mee te nemen naar het feest voorzien van je naam en leeftijd. Doe je mee met de kleurwedstrijd dan moet je de kleurplaat vóór 20 november inleveren bij de Informatie balie van AH XL in de Bogaard.

De kleurplaten gaan we natuurlijk mooi ophangen voor het grote feest. Aan Sinterklaas zal worden verzocht om voor een een aantal kleurplaten prijsjes uit te delen tijdens of aan het eind van het feest. Geef je wel snel op WANT VOL IS VOL!!!!

Voor meer informatie: [email protected]