Ook dit jaar houdt Hoogvliet weer een leuke kleurwedstrijd, met als prijs kaartjes voor de leuke muzikale Sint Nicolaas voorstelling “Sint en de pittige Pito-Toets.

Sint en de pittige Pito-toets gaat over een aantal pieten die dit jaar hun pietendiploma moeten halen. Dat is natuurlijk een makkie, als je bedenkt dat de pieten al jaren ervaring hebben. Toch is Pedro er niet gerust op. Helemaal als hij hoort dat Juffrouw Piet onderweg is om de Pito-toets af te nemen.

Juffrouw Piet heeft een aantal lastige opdrachten voor de pieten. Het is maar de vraag of Muziekpiet Carlos profijt heeft van zijn rapkwaliteiten. En zouden de Bakkerspieten Peper en Noot er voordeel bij hebben dat zij pepernoten kunnen bakken? Ook Schoonmaakpiet, Lakeipiet en Klunspiet moeten er aan geloven. Zij zullen het allemaal niet makkelijk krijgen. Hopelijk kunnen de kinderen ze een handje helpen tijdens de voorstelling.

Deze vrolijke voorstelling met super leuke liedjes wordt opgevoerd op zaterdag 25 november in Sporthal Forum Kwadraat in Voorburg die speciaal voor de voorstelling om wordt gebouwd tot theater. De voorstellingen zijn om 13:30 uur en 16:00 uur en duren ongeveer 60 minuten. De kaartjes à € 10,00 per persoon exclusief administratie kosten zijn verkrijgbaar via www.digisint.nl. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf circa 4 jaar tot 99 jaar.

Vorig jaar waren er veel enthousiaste reacties op onze voorstelling, hieronder een aantal:
· De kids (en ik ook) hebben genoten! Bedankt voor weer een geweldige show en tot volgend jaar!!
· Weer genoten leuke voorstelling en heerlijke liedjes zoals we gewend zijn. De dvd en cd is zo favoriet dat hij grijs gedraaid wordt.
· Het was super leuk! Bedankt!
· Iedereen hartelijk bedankt die dit mooie sinterklaasfeest mogelijk heeft gemaakt. En hoop er nog lang van te mogen genieten. Dank jullie wel!

Door de kleurplaat van Hoogvliet zo mooi mogelijk in te kleuren en in te leveren, maak je kans op vrijkaarten voor de voorstelling van “Sint en de pittige Pito-Toets” in Sporthal Forum Kwadraat (25 november). De kleurplaten kan je ophalen en tot en met zondag 20 november inleveren bij de volgende winkels van Hoogvliet:
Leidschendam Voorburg : Herenstraat , Mgr. van Steelaan, Essestein en Damstraat,
Den Haag : Het Kleine Loo, Theresiastraat en Ypenburg. Rijswijk : In de Bogaard, Landelaan (Dr. Colijnlaan) en Ravesteijnplein.
De voorstelling worden onder andere mede mogelijk gemaakt door Hoogvliet, Winkelcentrum Damplein, Huygens kwartier Voorburg, Crystal ICT en Coffee Works.
Voor het laatste nieuws: kijk op de facebookpagina www.fb.com/stichting.sne of kijk op www.digisint.nl.