SALUT D’AMOUR, ‘ode aan de liefde’, is de titel van een nieuw concert van Projektkoor Rijswijk. Het concert bestrijkt zo’n 500 jaar licht klassieke muziek van o.a. Rutter, Bach, Mozart, Jenkins, Elgar en Lauridsen. De burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, zal het openingswoord spreken.

Het concert is op zondagmiddag 4 februari 2018 om 15:00 uur in de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk. Wij nodigen u van harte uit. Kaarten zijn €15,-, inclusief pauzedrankje, en zijn te bestellen via [email protected]

Na het Keltische concert heeft het Projektkoor Rijswijk gekozen voor een concert met licht klassieke muziek met het thema ‘Liefde’: voor de natuur, voor God, voor elkaar.
Hoe kun je de liefde beter laten spreken dan via muziek? De mooiste liederen gaan over de liefde, de meest romantische filmscènes worden ondersteund door de mooiste muziek, in indrukwekkende muziek bezingt men God en de natuur. Componisten schreven hun prachtigste werken voor hun grote liefdes……

Het Projektkoor Rijswijk is bijna 25 jaar een veelzijdig koor in Rijswijk. Ieder project wordt een nieuw concert waarin het koor een thema uitwerkt tot muziektheater met zang, kleding, decors en regie. Projecten variëren van filmmuziek tot klassiek, van popmuziek tot kerstliederen.
Dirigent is Michel Hogenes, een veelzijdig musicus en muziekdocent. Vaste begeleider op de piano is Alina Konstantinova.

Concert op zondagmiddag 4 februari 2018, aanvang 15.00 uur tot ca. 17.00 uur..
Benedictus en Bernadettekerk, S.W. Churchilllaan 372 in Rijswijk.
Kaarten €15,-, bestellen via [email protected] of verkoop aan de zaal.