De ‘Rijswijkse Uitdaging’ is er weer in geslaagd een Rijswijks bedrijf aan een Rijswijkse vereniging te koppelen. Voetbalclub Semper Altius had behoefte aan een opfrisbeurt van de website en Werkplaats voor Ruimte had de expertise. De twee werden bijeengebracht en daaruit is een prettige samenwerking voortgekomen.

De ‘Rijswijkse Uitdaging’ is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen. Deelgenoot daarvan is Ralph Smit die onder de vlag van Werkplaats voor Ruimte de online ruimte verzorgt van diverse kleine zelfstandigheden en kleinschalige ondernemingen met vaak een kleinschalig budget. De uitdaging is om – met soms beperkte tijd en middelen – mooie, professionele én opschaalbare sites te produceren waar de klant na oplevering altijd zelfstandig mee verder kan.

Semper Altius had een website waarop alle informatie stond die belangrijk was, echter het uiterlijk en de leesbaarheid van de site konden wel een frisse blik gebruiken. Na een gesprek tussen Edley Birdja en Paul Vredeling van Semper Altius heeft  Ralph Smit van Werkplaats voor Ruimte een voorstel gedaan hoe de homepage opgetuigd kan worden. Daarbij leest de site prettiger terwijl men gebruik kan blijven maken van de informatie op de site.

Bron en foto: Rijswijkse Uitdaging