De Rijswijksche Hockeyclub (RHC) gaat dit seizoen geld inzamelen voor SOS Kinderdorpen. Heren 1 en Jongens C1 dragen als eerbetoon aan de kinderontwikkelingsorganisatie het logo op hun wedstrijdshirt. Ook Teun de Nooijer, oud-hockeyinternational en tevens nauw betrokken bij SOS Kinderdorpen, ondersteunt dit initiatief van harte.

Het hele seizoen lang vinden er tal van evenementen plaats om geld op te halen voor SOS Kinderdorpen. Daarnaast vindt RHC het belangrijk dat ouders met hun kinderen in gesprek gaan over het familiegerichte werk van SOS Kinderdorpen voor kinderen die de zorg van hun ouders zijn verloren of dreigen te verliezen. In de loop van het komende seizoen zal Teun de Nooijer een cheque in
ontvangst nemen van de inzamelingsactie.

Over SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen is een kinderontwikkelingsorganisatie die al 65 jaar hulp biedt aan kinderen en families in 135 landenwereldwijd. De organisatie werkt vanuit de basis dat ieder kind een liefdevolle en veilige familie nodig heeft. Momenteel worden er wereldwijd honderdduizenden kinderen geholpen aan een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Dit gebeurt het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan dan in een SOS familie in een kinderdorp. Elk kind een familie, elk kind een toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nl