Shrek jr. is de eerste productie van het Rijswijks Jeugdtheater in het nieuwe theaterseizoen.

De musical vertelt het verhaal van Shrek, een oger (een soort groene reus), die het liefst alleen woont in ‘zijn’ moeras en met rust gelaten wil worden. Op een dag stuurt heer Farquad, een laag-bij-de-gronds heerschap, alle sprookjesfiguren naar het moeras waar Shrek woont.

Shrek krijgt de opdracht van Farquad om de prinses waarmee Farquad wil trouwen te bevrijden uit de torenkamer van een kasteel. Dat lijkt een simpele opdracht maar dat is het niet!
Als het Shrek lukt om de prinses te bevrijden dan mogen alle sprookjesfiguren weer vertrekken en keert de rust terug in het moeras. Gelukkig krijgt Shrek hulp tijdens zijn avontuur.
De spelers van het Rijswijks Jeugdtheater brengen met Shrek jr. een vrolijke, swingende en soms spannende voorstelling voor de hele familie (vanaf 5 jaar) op de planken.

De musical is te zien op vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur, zaterdag 19 november 2016 om 19.00 uur en zondag 20 november 2016 om 14.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg. Reserveren : www.rijswijkseschouwburg.nl of 070 3360336.

Kom kijken naar de enige musical waar ook Pinokkio, Sneeuwwitje en Roodkapje in te zien zijn! Er mag meegezongen worden. Graag zelfs. VerSHREKkelijk leuk!