Een bijzonder moment. Na bijna een jaar hard werken en het invoeren van duizenden berichten, was het dan eindelijk zover. De overgang naar de vernieuwde versie van het Rijswijks Dagblad, dat nu helemaal los van Voorburg in een nieuwe ‘Look en View’ als een onafhankelijke krant opereert.

Langs deze weg spreek ik een dankwoord uit naar mijn neven Berend en Rene Bakker en hun collega’s van BBIT, die de digitale krant het Rijswijks Dagblad drie kwart jaar in de lucht hielden, aanpasten en mijn digitale problemen oplosten. Zonder hen was ik niet zover gekomen als ik nu was. Dat geldt ook voor Monique Brus. Zij was lange tijd de redactrice. Uiteraard ook een dankwoord aan de fotografe Anouk Bakker. De laatste blijft aan het Rijswijks Dagblad verbonden. Monique is op een andere manier aan mij gebonden. Het Rijswijks Dagblad begroet in Renate Buik Stevens onze nieuwe accountmanager.

Het is tijd voor de volgende stap. Ik heb me aangesloten bij Digitaal Dagblad BV waar ook het Rijswijks Dagblad en Barendrechts Dagblad onder vallen. Het bedrijf van Rene Dons en Jan Bakker heeft in Barendrecht een geweldige krant neergezet met ook voor ondernemers veel mogelijkheden om zich te positioneren. We geven hierover graag een presentatie.Tevens komt er nu iedere dag een E-Paper.

In Voorburg en Rijswijk gaan we iedere dag minimaal tien berichten over de gemeente voor onze lezers maken. De verwachting is dat dit binnenkort enorm verder zal groeien.

Een nieuwe fase in m’n leven is aangebroken.

Bart Bakker