Een delegatie van het Rijswijkse College en de BBR (Belangen Bedrijven Rijswijk) werden dinsdagmiddag vriendelijk ontvangen door de mensen van Logic Supply aan de Handelskade op bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk.

Burgemeester Michel Bezuijen en wethouders René van Hemert en Björn Lugthart waren dinsdag te gast bij Logic Supply, het bedrijf dat uiterst betrouwbare industriële pc’s en embedded computers op maat maakt. CEO Roland Groeneveld, Dewi Kuipers (Human Resources) en Tim van der Horst (Marketing) ontvingen daarnaast ook nog BBR-voorzitter Klaas Aantjes en –bestuurslid Sander Knijnenburg. Ook waren er andere vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig.

Roland Groeneveld vertelde over het bedrijf Logic Supply dat nu ruim zes jaar gevestigd is in Rijswijk. Het van origine Amerikaanse bedrijf, door Groeneveld en zijn vrouw Lisa opgericht, vestigde zich in Rijswijk om ook de Europese markt te bedienen. “We hebben ook een vestiging in Taiwan. We maken computers voor de zakelijke markt. Schokbestendig en bestand tegen extreme situaties. Particulieren bestellen bij ons zelden. Het is niet de markt waar we ons op richten.”

Het Rijswijks College en de vertegenwoordigers van de BBR kregen een rondleiding waarbij burgemeester Bezuijen kans kreeg om een computer te assembleren. Het plaatsen van enkele computerkaartjes en het aandraaien van schroeven ging de burgervader goed af. “Nu maar hopen dat jullie deze niet retour krijgen”, grapte de burgemeester. “En als wij hem retour krijgen, dan regelen we dat direct. Het komt niet vaak voor, want de computers worden uitgebreid getest op onze testbank.”

Na een gezellig samenzijn bij Logic Supply kregen de vertegenwoordigers van het Rijswijkse bedrijf nog een aandenken van de burgemeester.

Het Rijswijks Dagblad bezocht Logic Supply al eerder. Zie hier het artikel dat wij toen aan hen hebben gewijd: https://oud.rijswijksdagblad.nl/logic-supply-heeft-thuis-gevonden-in-rijswijk/