Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers.

Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen. Ditmaal een gesprekje met de eigenaar van Sportcentrum Nicolaas en bokstrainer, Vincent Stikkolorum.

Vincent Stikkolorum: “Het hoogtepunt van het afgelopen jaar is dat ik het boksen heb mogen vertegenwoordigen op de Olympic Experience. Het enthousiasme waar de ouders hun kinderen aanspoorden om een clinic te volgen. Je ziet echt een kentering in de publieke opinie naar de sport toe. Op 1 januari ga ik lekker met mijn familie genieten. Wat we gaan doen weet ik nog niet. Vanaf 1 januari? Ik ga nog positiever kijken naar de toekomst dan dat ik nu al doe. Er is niks wat ik niet meer ga doen. Ik rook of drink sowieso niet. Er is komend jaar echt veel om naar uit te kijken. In maart organiseer ik weer bokswedstrijden, er zijn gesprekken om satelietverenigingen op te starten en er zijn nog wat projecten die lopen. Maar ook wat sportieve doelstelling van een aantal sporters die bij mij trainen, waarvoor we hard aan het werk zijn. Als die gerealiseerd kunnen worden wordt 2017 een geslaagd jaar.”

nicolaas-olympic-experience