Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers. Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen.

Ditmaal een gesprekje met wethouder Ronald van der Meij (fractie Gemeentebelangen Rijswijk), lid van het college in Rijswijk.

Ronald van der Meij: “Hoogtepunt afgelopen jaar: de duizendste in verkoop gebrachte woning in Rijswijk Buiten. Maar ook: de prestatieafspraken sociale woningbouw met Rijswijk Wonen en Vidomes. Op 1 januari gaan we vanaf half 11 fruitbonnen uitdelen aan inwoners die hun stoep/straat opruimen van vuurwerkresten. Daarnaast aan het eind van de middag/ avond traditioneel Live and Cooking kijken met de hele familie Van der Meij. Vanaf 1 januari iets niet meer doen gaat voor mij niet op. Ik blijf doen wat ik al doe: iedere dag met passie werken aan onze mooie gemeente. Het hoogtepunt van het komende jaar: raadsbesluit Huis van de Stad.”

meij