Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers.

Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen. Ditmaal een gesprekje met de Rijswijkse Nicolet van Graafeiland (op de foto hierboven geheel links), voorzitter van de winkeliersvereniging van het Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Nicolet van Graafeiland: “ Het hoogtepunt van 2016 waren er eigenlijk twee. Het overwinnen van m’n ziek zijn staat op nummer 1. Een goede tweede is het mega succes van de Christmas Shopping Night met name door de geweldige inzet van alle ondernemers in Oud Rijswijk. Daar ben ik erg trots op. Op 1 januari is het duidelijk wat ik ga doen: Nieuwjaarsconcert en na de Redetzky mars begint 2017 pas echt. uiteraard gevolgd door skispringen. Vanaf 1 januari ga ik niet meer mopperen(denk ik)en accepteren wat er is en het mooiste ervan maken. In het nieuwe jaar 50! Maar vrees dat de Christmas Shopping Night aan het einde van 2017 toch weer gaat winnen.”

dickens-feest-59