Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers.

Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen. Ditmaal een gesprekje met Kees koning, de Volendamse Haringkoning in winkelcentrum In de Bogaard.

Kees Koning: “Het afgelopen jaar kenden wij in de top 3 notering in de AD haringtest ons hoogtepunt. Op 1 januari houden wij altijd een gezellig samenzijn met vrienden en familie waarbij wij onder meer gaan genieten van onze heerlijke visproducten. In het nieuwe jaar ga ik niet meer zoveel snoepen maar moet eerlijk bekennen, dat zeg ik elk jaar op 1 januari. In het nieuwe jaar kijk ik erg uit naar wat er allemaal in de Bogaard gaat gebeuren. Een mooi ingericht Bogaardplein, een aangepast parkeerbeleid rondom de Bogaard en een geheel verhuurde Terp. Dat zouden zeer mooie ontwikkelingen zijn.”

Vishandel Koning 1