Het speeloppervlak bij het toekomstige Kindercampus Rembrandtkwartier en de aangrenzende speeltuinvereniging Buvelio wordt vergroot. Het college van B&W gaat akkoord met de herinrichting van de openbare ruimte. Daarmee stimuleert de gemeente de samenwerking tussen de speeltuin en de kindercampus en kunnen kinderen van de drie scholen (basisscholen Daltonschool ’t Prisma, Godfried Bomansschool en de J.H. Snijdersschool) binnen de kindercampus in de pauzes gebruik maken van de speeltuin.

Het college van B&W gaat akkoord met de voorgestelde noodzakelijke aanpassingen (zoals het verplaatsen van bankjes en speeltoestellen) inclusief de uitbreiding van het speeloppervlak met 54m2 aan de zijde van kinderopvangorganisatie SRK en het Amateurspalet. Bij het opstellen van het inrichtingsplan zijn bewoners nauw betrokken geweest.