Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Refleks A1 speelt woensdag om 19.15 uur in sporthal Hogeveld de halve finale tegen Excelsior A1. De A1 boekte maandag een zeer knappe overwinning van 18-19 op FIKS A1. Bij rust stond Refleks nog met 10-8 achter en in de tweede helft kwamen ze er zelfs 4 achter. Aan wilskracht dus zeker geen gebrek bij de Rijswijkse junioren. Op het veld speelde Refleks en Excelsior ook tegen elkaar en toen bleef het 11-11 dus de kansen zijn zeker aanwezig om die finale te bereiken.

Het eerste seniorenteam van Refleks is dinsdag uitgeschakeld op basis van doelsaldo door DES. Afgelopen donderdag bleef het bij een gelijkspel tegen DES en moest er dus aan het doelsaldo gewerkt gaan worden. Afgelopen zondag wist Refleks 2 met 26-13 te winnen van Dubbel Zes. DES versloeg ODO met 2 punten verschil dus dat was al een +11 t.o.v. DES. Tegen ODO is er ruim gewonnen met 21-11 en dat betekende dat DES Met minstens 22 doelpunten verschil moest winnen van Dubbel zes. Het ongeloof was groot toen de uitslag van die wedstrijd binnen kwam. Het was namelijk 34-11 geworden na een ruststand van 12-7.