Zowel de mannen als de vrouwen van Rijswijksche HC zullen niet ontevreden zijn na de derde ronde loting in de Silver Cup. De hockeymannen werden namelijk gekoppeld aan Pijnacker. De Rijswijkse eersteklasser is ondanks het uitduel licht favoriet aangezien zij een klasse hoger spelen dan de tegenstander. Bij de vrouwen kwam er voor de Rijswijkse koploper van de Tweede Klasse A een thuisduel tegen eersteklasser Phoenix uit de balletjes.

Het wordt lastig maar de vrouwen van RCH maken op 16 maart absoluut kans tegen Phoenix. De ploeg uit Zeist speelt weliswaar een klasse hoger, maar de Rijswijkse dames zijn in de Tweede Klasse aan een zeer sterk seizoen bezig. Mocht dit duel gewonnen dan staat RCH in de vierde ronde een thuisduel tegen de winnaar van Roomburg D1 – Schiedam D1 te wachten.

De mannen van Rijswijksche HC zijn in het uitduel bij Pijnacker de te kloppen ploeg. De eersteklasser moet op 23 maart de tegenstander alleen niet onderschatten. Bij winst wacht er opnieuw een uitduel en wel tegen de winnaar van Schiedam H1 – Hudito H1.