Soep, borrel en film vrijdag bij Groen Links Rijswijk

mainImage
Soep, borrel en film vrijdag bij Groen Links Rijswijk

Groen Links Rijswijk stelt aanstaande vrijdag haar campagnehuis in Rijswijk open voor geïnteresseerden in ecologische problemen en een hapje en een drankje. Op het programma staat namelijk de documentaire ‘Demain’ een ontdekkingstocht langs positieve en concrete initiatieven die een oplossing bieden voor de ecologische problemen in de wereld van morgen. Voorafgaand aan de film is er soep en een borrel. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom aan de Herenstraat 103 in Rijswijk, de entree is gratis.

De film ‘Demain’ heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een César Award in Frankrijk voor de beste documentaire. Het gaat over een dreigende ineenstorting van ecosystemen, maar vooral over een wereldwijde zoektocht naar baanbrekende oplossingen. Kortom, dit belooft een interessante en leerzame avond te worden. Vanzelfsprekend biedt de avond ook gelegenheid om gezellig bij te praten of vragen te stellen aan (kandidaat-)raadsleden. Een goed begin van het weekend!

Kom vrijdag vanaf 17.30 uur naar het GroenLinks campagnehuis aan de Herenstraat 103. In verband met de catering bij voorkeur vooraf aanmelden via [email protected] Uiteraard kan je ook spontaan langskomen!


| Foto: Digitaal Dagblad