Rijswijks Dagblad | Michel Bezuijen opent lijsttrekkersdebat

Michel Bezuijen opent lijsttrekkersdebat

mainImage
Michel Bezuijen opent lijsttrekkersdebat

Het lijsttrekkersdebat van de gemeente Rijswijk wordt geopend door burgemeester Michel Bezuijen. ,,Dit is een eer en geeft ook zijn betrokkendheid aan”, reageert de Voorburgse journalist Bart Bakker die het debat samen met Alex Luneman in het fraaie restaurant van tennispark Welgelegen organiseert. ,,Michel Bezuijen gaat daarom een startschot geven van wellicht het alles beslissende debat dat op vrijdagavond 16 maart vlak voor de verkiezingen plaatsvindt. De belangstelling is dan ook groot. Inmiddels hebben zich 130 gasten aangemeld. Men kan alleen naar binnen als je de gastenlijst staat. De grote kracht is dat het debat in de aanloop naar de verkiezingen voor iedereen zichtbaar wordt gemaakt via de digitale snelweg en social media”.

Het restaurant van tennispark Welgelegen wordt omgebouwd tot een politieke arena. ,,Met onze bedrijfsruimte kunnen we alle kanten op”, aldus Alex Luneman van Welgelegen. ,,We gaan er daarom een mooie politieke gebeurtenis van maken.”

,,Ik ben deze week geschrokken van het cultuurdebat in Voorburg. Een kleine opkomst van voornamelijk partijgenoten en een handjevol betrokkenen”, vervolgt Bakker. ,,Op deze wijze hebben debatten dan ook geen enkele zin en bereikt het kiezer niet. Het gaat juist om de zichtbaarheid om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen. Getuige de grote belangstelling en de betrokkenheid vanuit de gemeente, plus de uitzendingen via internet en sociale media, gaat dit in Rijswijk zeker lukken”.

Aanmelden via het debat kan via het mailadres [email protected] Maar de verwachting is dat de inschrijving, om als het gast het debat bij te wonen, binnen enkele dagen gaat sluiten.

Foto: Michel Bezuijen


Foto: Digitaal Dagblad