Rijswijks Dagblad | Meld je snel aan voor lijsttrekkersdebat

Meld je snel aan voor lijsttrekkersdebat

mainImage
Meld je snel aan voor lijsttrekkersdebat

Het gaat hard met de aanmeldingen voor het lijsttrekkersdebat van de gemeente Rijswijk, dat wordt georganiseerd door de griffie van de gemeente en de Voorburgse journalist en gespreksleider Bart Bakker. Het groots opgezette debat, dat ook door een cameraploeg wordt gefilmd, wordt gehouden op vrijdag 16 maart in het restaurant van tennispark Welgelegen.

,,We werken bewust met een gastenlijst”, aldus Bakker. ,,Als de ruimte is volgeboekt, zullen we mensen moeten teleurstellen. De verwachting is dat dit een debat wordt waarin veel mensen hun keuze gaan bepalen. In samenwerking met de griffie van de gemeente wordt er een aantal thema’s vastgesteld. Kort na het debat zal er een film op de diverse social media komen van de gemeente Rijswijk dat met dit debat als doel heeft om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen. We verwachten in ieder geval het nodige lokale politieke vuurwerk, omdat de partijprogramma’s behoorlijk uiteen liggen”.

Geinteresseerden die het debat bij willen wonen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] Zij krijgen dan een bevestiging van hun aanmelding.

foto VD. Het fraaie restaurant in tennispark Welgelegen waar het debat gaat worden gehouden.De ruimte is uitermate geschikt voor dit soort gelegenheden en gaat dan ook worden omgebouwd tot een politieke arena.
Foto: Digitaal Dagblad