Rijswijks Dagblad | Maandag in Herberg Vlietzigt eerste bijeenkomst over koers van Rijswijk

Maandag in Herberg Vlietzigt eerste bijeenkomst over koers van Rijswijk

mainImage
Maandag in Herberg Vlietzigt eerste bijeenkomst over koers van Rijswijk

Maandag 3 september wordt in Herberg Vlietzigt aan het Jaagpad de eerste van drie door de Gemeente Rijswijk georganiseerde informatie bijeenkomsten gehouden. Doel hiervan is om Rijswijkers te informeren over de koers van het College van B&W voor de komende jaren, welke in het College Werk Programma (CWP) zijn beschreven. Op 6 en 12 september zijn er ook nog bijeenkomsten in Steenvoorde en Oud Rijswijk.

In het College Werk Programma (CWP) zijn de belangrijkste thema’s die aankomende vier jaar richtinggevend zijn voor de toekomst van Rijswijk opgenomen. Daarin is de feedback meegenomen die inwoners bij de meedenksessie van 16 mei en een online enquête hebben gegeven. Daarnaast wordt het proces toegelicht dat nog moet worden doorlopen voordat het CWP in oktober definitief wordt vastgesteld.

De gemeente organiseert de 3 bijeenkomsten op basis van een geografische verdeling. Op maandag 3 september in Herberg Vlietzigt (Jaagpad 7). Op donderdag 6 september kan men terecht in Best Western plus Grand Winston Hotel, Generaal Eisenhowerplein 1. Het drieluik wordt afgesloten op woensdag 12 september in De Compagnie aan de Geestbrugkade 32.  Alle avonden starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De invulling van alle bijeenkomsten is hetzelfde.

Om organisatorische redenen moet u zich vooraf aanmelden voor één of meer bijeenkomsten. Ga daarvoor naar: het online aanmeldformulier.


Foto: Digitaal Dagblad