Rijswijks Dagblad | Maak spannende uitslagenavond in Rijswijk live mee

Maak spannende uitslagenavond in Rijswijk live mee

mainImage
Maak spannende uitslagenavond in Rijswijk live mee

Stemmen voor een nieuwe gemeenteraad en over het referendum rond de sleepwet op woensdag 21 maart is een beetje spannende aangelegenheid, dat geldt helemaal voor het moment dat de uitslagen binnenkomen. Vanaf 22.00 start op het stadhuis de uitslagenavond/nacht en daarbij is iedereen welkom. Burgemeester Michel Bezuijen maakt vanaf 22.00 uur de eerste uitslag bekend en wel van stembureau Hoogvoorde (stadhuis).

Het stembureau op het stadhuis zal naar verwachting als eerste met de uitslag komen. Vervolgens zullen daarna de andere 31 stembureaus hun uitslagen doorgeven aan het stadhuis. De burgemeester zal alle uitslagen bekendmaken. Elke keer wordt een prognose gemaakt van de zetelverdeling. In totaal worden 31 zetels verdeeld. Naar verwachting zullen alle uitslagen om uiterlijk 02.30 uur bekend zijn gemaakt. De avond wordt opgeluisterd met muziek en versnaperingen.

Ook thuis is de avond live te volgen vanaf 21.30 uur via https://rijswijk.raadsinformatie.nl/live Het tellen van de stemmen is vanaf de uitzending goed te volgen. Ook op het twitterkanaal en de facebookpagina van de gemeente wordt verslag gedaan.


Foto: Digitaal Dagblad