Rijswijks Dagblad | Larissa Bentvelzen (27) volgt Ed Braam op als fractievoorzitter Beter voor Rijswijk

Larissa Bentvelzen (27) volgt Ed Braam op als fractievoorzitter Beter voor Rijswijk

mainImage
Larissa Bentvelzen (27) volgt Ed Braam op als fractievoorzitter Beter voor Rijswijk

Beter voor Rijswijk krijgt na de succesvol verlopen verkiezingen van woensdag een nieuwe fractievoorzitter. De 27-jarige, maar niet onervaren Larissa Bentvelzen neemt die taak over van Ed Braam die volgende week wordt herbenoemd voor de gemeenteraad.

Tijdens de eerste fractievergadering na de verkiezingen hebben de leden van de huidige fractie en nieuwe gekozen raadsleden unaniem ingestemd met de benoeming van Larissa Bentvelzen tot fractievoorzitter van Beter voor Rijswijk. BvR oprichter Ed Braam vond het na vijf jaar tijd het stokje over te dragen. Onder zijn leiding groeide de partij uit tot de grootste in Rijswijk.

Zijn opvolger is Larissa Bentvelzen. Ondanks haar 27 jaar, maakt zij toch al vijf jaar deel uit van Beter voor Rijswijk waarvan vier jaar als raadslid. Haar aandachtsgebied is het sociaal domein. Bentvelzen werkt bijna tien jaar in de hulpverlening en heeft daarin verschillende werkzaamheden verricht.

Haar kracht in de hulpverlening ligt op het doorbreken van gedrags- en denkpatronen. Met haar positieve energie brengt zij haar enthousiasme over op anderen. Hiermee denkt BvR dat Larissa Bentvelzen alle kwaliteiten in huis heeft om op vakkundige wijze leiding te geven aan de fractie van Beter van Rijswijk.


Foto: Digitaal Dagblad