Rijswijks Dagblad | Komt Groep De Mos ook naar Rijswijk?

Komt Groep De Mos ook naar Rijswijk?

mainImage
Komt Groep De Mos ook naar Rijswijk?

In een groot artikel vrijdag in het Algemeen Dagblad zinspeelt Richard de Mos om met zijn partij Groep de Mos in de toekomst ook in andere steden dan Den Haag politiek actief te worden. “Onze manier van politiek bedrijven blijkt ook buiten de stad tot de verbeelding te spreken.”

Groep de Mos won de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag en werd de grootste partij. Inmiddels maakt de lokale partij onderdeel uit van het Haagse College en zijn frontman Richard de Mos en Rachid Guernaoui wethouder. Maar De Mos denkt groter dan alleen Den Haag en dus denkt hij na over eventuele uitbreiding naar omringende gemeenten, waaronder Rijswijk.

“We zijn er nog niet uit of we het moeten willen, maar we onderzoeken de mogelijkheid van uitbreiding, ja”, zegt de Mos vrijdag in het AD. “We zijn heel populair in gemeenten rond Den Haag. Onze manier van politiek bedrijven blijkt ook buiten de stad tot de verbeelding te spreken. Dat beschouwen we als een groot compliment.”

Mocht het zover komen dan zal dit wel gebeuren onder een andere naam dan Groep de Mos. Bij de afgelopen verkiezingen werd ook de naam Hart voor Den Haag al gebruikt. Krijgen we dan over vier jaar ook een Hart voor Rijswijk?

Foto: Facebook Richard de Mos


Foto: Digitaal Dagblad