Rijswijks Dagblad | Jeroen Weber (LP Rijswijk) “Winst of verlies, het glas heffen doen we sowieso!”

Jeroen Weber (LP Rijswijk) “Winst of verlies, het glas heffen doen we sowieso!”

mainImage
Jeroen Weber (LP Rijswijk) “Winst of verlies, het glas heffen doen we sowieso!”

Het is ook voor de LP Rijswijk van lijsttrekker Jeroen Weber een spannende dag. Zelf bracht hij om 09.30 uur zijn stem uit bij Speeltuinvereniging Inter Amicos aan de Handelskade. Weber was trots op de campagne ondanks het beperkte budget wat zijn LP tot de beschikking had.

“Het was een geweldige campagne”, zegt een tevreden eerste man van LP Rijswijk. “We moesten het doen met weinig budget, maar we hadden een gezellige, actieve club. We hebben veel positieve reacties gehad. Nu is het aan de kiezer.”

Met enige jaloezie maar ook met een glimlach keek Weber naar de campagnes van zijn concurrenten. “Soms leek het wel: Wie heeft de grootste? Flyer welteverstaan. Van A5je naar boekje, naar boekwerk tot hele krant. Je ziet wel waar het meeste geld zit”, zegt Weber met een knipoog.

Grootse uitspraken over de te verwachten uitkomst doet de lijstrekker niet. “Vanavond zit ik in het stadhuis dan drinken we op winst of op verlies. Maar het glas heffen, doen we sowieso!”

Foto's: Wim Mecksenaar

Ook de gemeente was aanwezig en interviewde de lijsttrekker: https://www.facebook.com/RijswijkKiest2018/videos/612439995762569/
Foto: Digitaal Dagblad