Gemeente Rijswijk zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

mainImage
Gemeente Rijswijk zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

De gemeente Rijswijk is op zoek naar meerdere leden voor de Adviesraad Sociaal Domein. Deze geeft advies aan het college van b&w over onderwerpen binnen het sociaal domein. Aanmelden kan nog tot 12 november.

Vrijwilligers die willen meedenken en adviseren over wonen, (jeugd-) zorg, passend onderwijs, participatie en sociale voorzieningen in Rijswijk worden opgeroepen om zich aan te melden. De Adviesraad Sociaal Domein bestaat uit actieve en sociaal betrokken vrijwilligers. Op dit moment zijn er meerdere plaatsen in de Adviesraad beschikbaar.

Leden van de Adviesraad Sociaal Domein komen op voor de belangen van inwoners die gebruikmaken van voorzieningen binnen het sociaal domein. Men geeft signalen door en praat en denkt mee over het gemeentelijk beleid en vormt als het ware de brug tussen inwoners en gemeente.

Naast het feit dat kandidaten in Rijswijk moeten wonen, zijn er nog enkele voorwaarden waaraan ze moeten voldoen. Deze vindt u op de website van de gemeente Rijswijk. Zitting in de Adviesraad kost u ongeveer 2 dagdelen per 6 weken. U ontvangt hiervoor een bescheiden vergoeding. Daartegenover staat dat u inspirerende contacten opdoet en uw netwerk vergroot, net als uw kennis en expertise over het sociaal domein.

Reageren of meer weten? Kijk dan op de website van de gemeente Rijswijk.


| Foto: Digitaal Dagblad