Eigen initiatief RijswijksBelang uit onvrede over gemeente

mainImage
Eigen initiatief RijswijksBelang uit onvrede over gemeente

‘Rijswijk Groen JA!  Onkruid en verpaupering NEE!’ Onder dat motto is RijswijksBelang een actie gestart om klachten van burgers over het groenonderhoud in Rijswijk zelf te verzamelen. Marc Weterings, gemeenteraadslid van de lokale partij, is zeer ontevreden over de afhandeling van klachten door de gemeente en roept Rijswijkers de klachten voortaan naar hem te sturen.

“Het groenonderhoud in  Rijswijk is beneden peil”, stelt Weterings in een persbericht. “Zichtbaar in Rijswijk is dat de afspraken die er nu liggen totaal niet meer van deze tijd zijn. RijswijksBelang had bij de verkiezingen diverse speerpunten, onder meer het groenonderhoud opkrikken en gradaties herzien. Nu is de situatie in sommige gevallen zo erg dat zelfs de veiligheid in het geding komt en daarom trekt RijswijksBelang aan de bel.”

Inwoners kunnen klachten over het groenonderhoud in Rijswijk bij de gemeente aangeven. Weterings stelt echter dat hierop geen of onvoldoende actie wordt ondernomen. “Het meldpunt werkt vaak niet, via de mail komt vaak geen beantwoording en bij telefonische meldingen waarbij wordt beloofd dat de melder wordt teruggebeld, gebeurt dat niet altijd. Voor RijswijksBelang is de maat nu vol. RijswijksBelang roept u op om uw klachten voorlopig te mailen naar: [email protected]. Zet er duidelijk bij om welke straat het gaat, het liefst met foto.

Foto's: RijswijksBelang
| Foto: Digitaal Dagblad