Rijswijks Dagblad | Constantijn Dolmans (D66) eerste stemmende lijsttrekker

Constantijn Dolmans (D66) eerste stemmende lijsttrekker

mainImage
Constantijn Dolmans (D66) eerste stemmende lijsttrekker

Van de twaalf partijen die vandaag aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rijswijk meedoen, was Constantijn Dolmans de eerste van de lijsttrekkers die zijn stem uitbracht. Dat deed de eerste man van D66 bij Speeltuinvereniging Inter Amicos aan de Handelskade.

“D66 heeft een optimistische, leuke en ook spannende campagne gevoerd”, zei Dolmans na het uitbrengen van zijn stem. “We waren in alle wijken; van de Muziekbuurt, RijswijkBuiten, en Hoekpolder tot Cromvliet en Leeuwendaal. En we voeren ook vandaag nog campagne bij het OV om zoveel mogelijk kiezers naar de stembus te krijgen. Ook op de social media verliep de campagne positief."

Wat betreft de uitkomst van deze verkiezingen, waar denkt en hoopt D66 op?
Dolmans: “D66 hoopt in Rijswijk in ieder geval de huidige vier zetels vast te houden, want we hebben niet alleen de afgelopen weken campagne gevoerd, maar ook de afgelopen vier jaar ons stinkende best gedaan voor goed onderwijs, goed bestuur en gezonde financiën. We hopen dat de Rijswijkse kiezers dat ook erkennen en ons het vertrouwen geven voor de komende vier jaar.”

Ook de gemeente was aanwezig en interviewde de lijsttrekker: https://www.facebook.com/RijswijkKiest2018/videos/612409845765584/


Foto: Digitaal Dagblad