Rijswijks Dagblad | Coen Sleddering (VVD) blij met beschaafde campagne

Coen Sleddering (VVD) blij met beschaafde campagne

mainImage
Coen Sleddering (VVD) blij met beschaafde campagne

De eerste man van VVD Rijswijk gooide rond 10.30 uur zijn stembiljet in de bus in het druk bezochte Wijkcentrum De Ottoburg. Coen Sleddering sprak zijn waardering uit over zijn campagneteam en hoopt dat de VVD ook na de verkiezingen weer een grote rol in de Rijswijkse politiek mag gaan spelen.

Kort nadat Sleddering zijn stem in de Esdoornstraat had uitgebracht vertelde de lijsttrekker hoe blij hij was met de campagne die de VVD heeft gedraaid. “We hebben met een groot team campagne gevoerd. We zijn langs de deuren gegaan om met de kiezers in gesprek te gaan. Die gesprekken werden door de bewoners en door ons zeer op prijs gesteld. De sfeer was goed en de gesprekken beschaafd. Dat vond ik deze campagne echt fijn! Het ging echt om de inhoud.”

De afgelopen jaren maakte de VVD Rijswijk deel uit van het college. Dat is toch ook de hoop voor de komende vier jaar? Sleddering: “De VVD gaat voor minimaal 5 zetels. Daarmee kunnen we een stevig woordje meespreken in de aanstaande coalitie besprekingen. Maar eerst is de kiezer aan het woord.”

Ook de gemeente was aanwezig en interviewde de lijsttrekker: https://www.facebook.com/RijswijkKiest2018/videos/612423782430857/


Foto: Digitaal Dagblad