Rijswijks Dagblad | CDA Rijswijk organiseert inloopspreekuur sociale huisvesting

CDA Rijswijk organiseert inloopspreekuur sociale huisvesting

mainImage
CDA Rijswijk organiseert inloopspreekuur sociale huisvesting

Het CDA Rijswijk houdt op donderdag 15 februari van 19:00 tot 20:30 uur in wijkcentrum Stervoorde een inloopspreekuur over contacten met woningbouwcorporaties.

"De menselijke maat binnen de Rijswijkse sociale huisvesting is te vaak het ondergeschoven kindje. Zo ontving Woningbouwvereniging Rijswijk wonen bijvoorbeeld een dikke onvoldoende van de woningbouwcorporatie koepel Aedes. Hoe ervaren inwoners van Rijswijk de menselijke maat? Krijgen zij goed en snel contact met de verhuurder bij reparatieverzoek(en)? Of wachten zij nog steeds op de opzichter of op het beloofde belletje terug ? Of hebben zij andere klachten/problemen over/met de sociale verhuurder, die maar niet opgelost worden?

CDA Rijswijk: "Wij luisteren én gaan met uw signaal of klacht aan het werk. Dit doen we samen met een expert op het gebied van technisch beheer van huurwoningen. Zo kunnen we ons hard maken voor de menselijke maat in de sociale huisvesting. Want een prettige leefomgeving begint thuis. En een goede leefomgeving maken we samen."


Foto: Digitaal Dagblad