CDA Rijswijk opent campagne met jeugdvoetbaltoernooi

mainImage
CDA Rijswijk opent campagne met jeugdvoetbaltoernooi

Op 3 februari vond de kick-off plaats van de verkiezingscampagne CDA Rijswijk voor de GR 2018. Ter gelegenheid daarvan hebben we een voetbalwedstrijd georganiseerd op het Cruyff Court samen met eredivisieclub Sparta Rotterdam.

Lijsttrekker Johanna Besteman: "We hebben voor deze plek gekozen voor onze kick-off omdat we sporten heel belangrijk vinden. Zeker voor jongeren. Het staat bovenaan onze prioriteitenlijst om sportclubs, verenigingen en alle betrokken vrijwilligers te ondersteunen en te faciliteren. Daar maken wij ons sterk voor in Rijswijk."In een spannend 6 tegen 6 voetbaltoernooi namen de teams van Sparta, Wilhelmus, Semper Altius en Vredenburch het tegen elkaar op. De 35 jonge talenten lieten zich niet tegenhouden door kou of regen en hebben er een spannende sportieve strijd van gemaakt.

De uitslag:

1. Sparta (6 punten)
2. Wilhelmus (4 punten)
3. Vredenburch (4 punten)
4. Semper Altius (2 punten)

Voor elk team was er uiteraard een mooie beker. Sparta mag daarnaast met het hele team een keer gezellig bowlen als beloning voor de mooie prestatie die zij neer hebben gezet. Semper Altius won de sportiviteitsprijs.

“We kijken terug op een sportieve succesvolle kick-off. Mooi om te zien hoe enthousiast en fanatiek de jonge talenten hebben gestreden voor de winst. We hebben genoten”. Aldus Johanna Besteman.Foto: Digitaal Dagblad