Bentvelzen (BvR) vooralsnog enig Rijswijks genomineerd raadslid

mainImage
Bentvelzen (BvR) vooralsnog enig Rijswijks genomineerd raadslid

Larissa Bentvelzen van Beter voor Rijswijk is genomineerd voor de verkiezing "Beste Raadslid van Nederland". Deze landelijke verkiezing is een initiatief van campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL. Bentvelzen is vooralsnog het enige Rijswijkse gemeenteraadslid dat genomineerd is, maar 7 maart is pas de sluitingsdatum.

De initiatiefnemers voor de verkiezing "Beste Raadslid van Nederland" zijn op zoek naar die mensen die in de lokale politiek de veiligheid op straat, goede zorg, schone straten met betaalbare woningen mogelijk maken. Bij de verkiezing stemt het publiek op gemeenteraadsleden die genomineerd zijn op https://besteraadslid.nl/. Nomineren kan tot 7 maart om 11.59 uur, stemmen kan nu al.

Bij Beter voor Rijswijk is men trots op Larissa Bentvelzen. “Larissa kwam als 22-jarige jongedame in de Rijswijkse Gemeenteraad”, is te lezen op facebook van BvR. “Het was een meisje "van de straat" en begrijpt de problemen waar juist jongeren mee zitten. Ze is ook werkzaam in het Sociaal Domein. Van haar expertise wordt in de gemeenteraad dankbaar gebruik gemaakt.”


| Foto: Digitaal Dagblad