Rijswijks Dagblad | Andy Kooy hoopt dat Rijswijk de PvdA weer weet te vinden

Andy Kooy hoopt dat Rijswijk de PvdA weer weet te vinden

mainImage
Andy Kooy hoopt dat Rijswijk de PvdA weer weet te vinden

De eerste man van PvdA Rijswijk bracht woensdagochtend om half tien zijn stem uit in Gebouw Trias aan de Cor Ruysstraat. De partij van Andy Kooy kreeg de afgelopen landelijke verkiezingen enorme tegenslagen te verwerken. De lijsttrekker hoopt dat de lokale tak van de partij daar niet op afgerekend wordt.

Over de campagne van zijn PvdA Rijswijk is Kooy redelijk tevreden. “De campagne verliep grotendeels als gepland. Helaas was het vaak erg koud en dat maakte het minder leuk voor de cmensen. Met lekker weer is het gezelliger om een praatje te maken over Rijswijk en te horen wat de inwoners echt willen.”

Kooy heeft vandaag hoop en vertrouwen in een goede uitslag. “Wij hopen dat iedereen die vindt dat we bij de Tweede Kamer verkiezingen te hard zijn afgestraft, de weg naar ons heeft kunnen vinden. Weer 3 zetels zou mooi zijn. Maar we hopen stiekem op iets meer gelet op de uitbreiding van het aantal raadsleden in Rijswijk”

Ook de gemeente was aanwezig en interviewde de lijsttrekker: https://www.facebook.com/RijswijkKiest2018/videos/612421979097704/


Foto: Digitaal Dagblad