'Actievoeren' is thema van filmavond SP Rijswijk

mainImage
'Actievoeren' is thema van filmavond SP Rijswijk

De SP is een tijd onzichtbaar geweest in Rijswijk. De partij deed in maart ook niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar ‘dood’ is de lokale tak van de partij niet. Op vrijdag 1 juni organiseert de SP in het Haagse partijpand aan de Allard Piersonlaan 48 (Den Haag) een gezellige en leerzame filmavond waarin de nieuwe documentaire ‘Het Schoonmakersparlement’ wordt getoond. Daarnaast zal een spreker vertellen over het belang en nut van actie voeren.

In ‘Het Schoonmakersparlement’ worden drie schoonmakers een jaar lang gevolgd tijdens hun werk, thuis, tijdens acties en parlementszittingen. De schoonmakers zijn het zat slecht betaald en niet gerespecteerd te worden.

De spreker zal daarna een verhaal vertellen dat het belang van actie duidelijk maakt. Bovendien zal ingegaan worden op hoe politiek ons allemaal raakt en mensen het heft in eigen handen kunnen nemen voor een betere buurt, stad en wereld.

Wanneer:  Vrijdag 1 juni om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Waar: Het partijpand aan de Allard Piersonlaan 48, Den Haag. (Bereikbaar met tram 1, 16 en 17: tramhalte Oudemansstraat).


| Foto: Digitaal Dagblad