Deze week staat Petra Zittersteijn van Petit Merci, (Herenstraat 52) in de belangstelling voor “Ondernemer aan het woord” in het Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Zaterdag 25 maart bestaat Petit Merci 25 jaar. Dit wordt gevierd met ballonnen, minigebakjes en een suikerspinmachine. Ga allemaal langs om Petit Merci te feliciteren met dit mooie jubileum. “Wij verzorgen allerlei bedankjes voor huwelijk, geboorte, babyshowers, verjaardagen en jubilea.  Daarnaast hebben we alles om een feestje te maken van elke blije gebeurtenis.”

Feestje
“Wij hebben een uniek en zeer uitgebreid assortiment voor alle gebeurtenissen zoals geboorte, jubilea en huwelijk.We zijn pas anderhalf jaar gevestigd in Oud Rijswijk. Voordat we naar Oud Rijswijk verhuisd zijn, waren we 23,5 jaar gevestigd op de Gouverneurlaan in Den Haag. Onze klanten weten ons echter goed te vinden in Oud Rijswijk. Onze winkel is elke dag een feestje. Kijk om je heen hoe mooi kleurrijk en feestelijk het is om hier te werken. De complimenten van onze klanten na een feest over ons assortiment is altijd leuk om te horen. Winkelcentrum Oud Rijswijk is een mooie locatie. Het is gezellig, authentiek en een mooie straat met een goede uitstraling.”