Perfect Age Beauty Center Rijswijk, met ervaren ondernemer Jaimy Keilholz aan het roer, opent op 7 december a.s. haar deuren aan de Schoolstraat 2e. Dit wordt feestelijk gevierd tussen 17:00 en 21:00 uur. Robert Schoemacher zal tussen 19:00 en 21:00 uur aanwezig zijn om klanten van Perfect Age Beauty Center Rijswijk te adviseren op het gebied van botox en injectables.

Perfect Age Beauty Center is de franchiseformule van cosmetisch arts Robert Schoemacher, speciaal ontwikkeld voor bestaande en nieuwe schoonheidsspecialistes die de kwaliteit en uitstraling van een A-merk willen leveren.

Tevens is het mogelijk om in een Perfect Age Beauty Center specialistische hoogwaardige behandelingen te laten uitvoeren. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een team van specialisten, waaronder dokter Robert Schoemacher.

Je kunt bij een Perfect Age Beauty Center terecht voor huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, cryolipolyse behandelingen (afslanken door vetcel bevriezing), permanente make-up en duurzaam ontharen.

Voor meer informatie: http://www.perfectagebeautycenter.nl/