Het Parkinson café Delft en omstreken heeft de meeste stemmen weten te verzamelen en verdient daarmee een aanzienlijk bedrag .  Voor het zevende jaar op rij bepaalden de inwoners van Rijswijk tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel.
De goede doelen waar de inwoners van Rijswijk op konden stemmen, waren: De Zonnebloem afdeling Nieuw-Rijswijk, De Zonnebloem Oud Rijswijk / Voorburg West, Happy Bincky BOSZ, Parkinsoncafé en de Stichting Florence Wenst.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Rijswijk deed hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

Het Parkinsoncafé in het Sophia in Delft heeft als werkgebied Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Midden -Delfland, Leidschendam-Voorburg en Gemeente Westland. Er was een enorme behoefte aan een structurele ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers, waar behalve het ontmoeten van elkaar, ook informatievoorziening door aanwezige zorgprofessionals bijdraagt bij de mensen met de ziekte van Parkinson. Zij hebben gemiddeld 100 bezoekers per keer.