Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen is partner geworden van het Rijswijks Dagblad. “We zijn blij met deze partnership met het Rijswijk Dagblad”, vertelt eigenaar Peter Paul Bijlstra. “Een online krant dat het nieuws in onze stad op de voet volgt en verschillende partijen verbindt om de cohesie in Rijswijk te vergroten.”

Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen is een kantoor met zeer veel ervaring,” vervolgt Peter Paul Bijlstra. “Wij zijn aangesloten bij de NVM, en zijn kantoor waar service met een hoofdletter S geschreven staat. Een kantoor dat meer doet dan het aankopen of verkopen van uw woning. Wij denken en werken zeer actief met u mee. Op dit moment werken er 20 enthousiaste medewerkers op ons kantoor aan de Willemstraat 27 in het oude centrum van Rijswijk. Een dynamisch team. Ons werkgebied is de regio Haaglanden. We zijn zes dagen per week geopend. De kracht van ons kantoor is dat we alles op het gebied van de woningmarkt onder 1 dak hebben: ervaring in én kennis van de woningmarkt, een onafhankelijk verzekeringskantoor, de samenwerking met de Hypotheekshop, een uitgebreide verhuisservice en een enthousiast en ervaren team. Wij zijn meer dan makelaars alleen.”

Behalve het kantoor in Rijswijk heeft Van Oosterom en Verhagen ook een kantoor aan de Speerpunt 1 bij het Winkelcentrum Ypenburg

Website: http://www.ovmak.nl 

Foto: Peter Paul Bijlstra (O&V-links) en René Beuker (Digitaal Dagblad)