Hierbij een oproep aan alle oud-leden, vrienden en familie van NIVO voor een reünie met een dans- Muziekavond op vrijdag 1 december 19.00-23.45 uur in Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan in Rijswijk

In augustus 1959 kwam in het Zuiderpark-paviljoen een aantal voetballers uit het voormalig Nederlands Indië bij elkaar en ze besloten een voetbalvereniging op te richten. Tom Latuperisa was samen met Piet van Hooydonck de initiatiefnemer van de oprichting van RKSV NIVO. (Na Inspanning Volgt Ontspanning).
Vooral in het begin bestond de club uit veel Indische leden.
Daarom werd de afkorting NIVO vaak verwisseld met Nederlands Indische Voetbal Organisatie.

Deze reünie-avond wordt er een met veel gezelligheid, met livemuziek van de band Xanur en met JR Music (John Martens), die zijn bekende soul-genre draait, zoals vroeger in de kantine van NIVO.

Onder het genot van een Indisch hapje en een drankje kunnen de gasten hun gemeenschappelijke ervaringen en cultuur delen en natuurlijk praten over vroeger!

Vereniging ASV ADVENDO Pencak Silat Pukulan Betawi geeft op deze speciale avond een demo onder leiding van Maurice Jacquard, ook een oud-lid van NIVO.

Voor meer info: [email protected]