De afgelopen weken is de bushalte in de Lindelaan aan de zijde van de Esdoornstraat opgehoogd. Aanstaande maandag 14 mei start de gemeente met werkzaamheden aan de bushalte aan de overzijde ter hoogte van de Berkstraat en de naastgelegen inrit. Deze wordt net zoals de andere halte verhoogd om de toegang tot de bus te verbeteren.

Als eerste wordt gestart met het verwijderen van de oude bushalte en de naastgelegen inrit. Daarna wordt de aangepaste inrit aangelegd, zodat deze zo spoedig mogelijk weer open kan, Daarna wordt de nieuwe bushalte aangelegd. De werkzaamheden duren ongeveer 5 weken.

Hoewel de aannemer maatregelen neemt om de overlast zoveel als mogelijk te beperken, kan er sprake zijn van geluidshinder door grond- en graafwerkzaamheden. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip. De werkzaamheden starten ’s morgens vanaf 07.30 uur en eindigen vóór 17.00 uur.

Als de werkzaamheden van start gaan, zullen er daar waar nodig tijdelijke verkeersmaatregelen worden genomen. Ook  zijn tijdelijk niet alle publieke parkeerplaatsen beschikbaar.  Tijdens de werkzaamheden aan de inrit is de Berkstraat tijdelijk afgesloten en worden omleidingsroutes ingesteld.

Ondanks de werkzaamheden aan de verhogingen kunt u gewoon gebruik blijven maken van de busdienst en worden er tijdelijke noodhaltes geplaatst. De dienstregeling blijft hetzelfde.

Foto: Gemeente Rijswijk