De voorbereidingen voor de Christmas Shopping Night op vrijdag 15 december zijn in volle gang. Op een aantal locaties is sfeerverlichting geplaatst in traditionele kerstkleuren. Begint bij u ook al de kerst in Dickenssfeer te kriebelen?

De Christmas Shopping Night in Dickens sfeer gaat van start rond 15.00 uur. Er is heel veel te doen en te beleven. Wat dacht u van de Christmas Express die omstreeks 18.00 uur gaat vertrekken en het ontsteken van de kerstboom om 19.00 uur door burgemeester Michel Bezuijen? Ook is er een schaatsbaan waar je heerlijk kan zwieren en zwaaien.

Doe mee aan de kribbetocht waar je vanaf 18.15 uur je gratis lampion in Onderwatershof kan ophalen om mee te lopen. In de Onderwatershof wordt chocolademelk aangeboden en vanaf 18.30 uur zal een Dickens band voor een gezellige kerstsfeer zorgen. Omstreeks 18.45 uur komt de Christmas Express de deelnemers aan de kribbetocht ophalen bij Onderwatershof om dan door te rijden naar de Oude Kerk. De deelnemers aan de kribbetocht sluiten achter de Kerstman in de arreslee aan.

In en rond de Herenstraat zijn er verschillende workshops te volgen, staan er verschillende Living Statues en wordt de kerstsfeer verhoogd door optredens van verschillende kerstkoren. Voor de kinderen zijn er heel veel oud-Hollands sepelletjes om aan mee te doen. En natuurlijk is het ook Shopping Night. Dus ‘shop till you drop’

Route Christmas Express vrijdag 15 december.
Omstreeks 18.00 uur start de Christmas Express die door de straten van Oud Rijswijk rijdt (route loopt vanaf P-terrein Tuinstraat via de Schoolstraat de Kerkstraat in.
Linksaf de Herenstraat in en dan rechts naar de Willemstraat, rechts de Emmalaan in, rechts de Kerklaan. Vervolgens de Nobelaerstraat in en via het Ruysdaelplein naar Onderwatershof aan de van Vredenburchweg. Na Onderwatershof (waar de Christmas Express omstreeks 18.45 uur de kribbetocht ophaalt) keert de Christmas Express weer terug via de van Vredenburchweg, Ruysdaelplein, Steenlaan de Herenstraat in en gaat dan voor de kerk langs in de richting van de Haagweg).