Op vrijdag 25 november wordt het Trekvliet Ontbijt georganiseerd. Dit is het tweede event in het kader van het ‘Bouw bruggen naar nieuwe kansen’ initiatief in De Compagnie.

Met dit initiatief wordt ondernemers uit de Trekvlietzone de kans geboden om nieuwe contacten in de regio te leggen. Het succes van het eerste event met veertig enthousiaste ondernemers wordt hierbij voortgezet met een ontbijt. Tijdens het Trekvliet Ontbijt kunt u genieten van heerlijke verse producten van lokale ondernemers. Zo maakt Ahmet van Santé bijvoorbeeld de verse fruitsalade, verzorgt Job van Slagerij Vrijenhoek de huisgemaakte vleeswaren en levert Jochem van het Proefhuys de kazen. De bakkers die in De Compagnie gevestigd zijn, doen natuurlijk ook mee. Levine Uit de keuken van Levine bakt lekkere verse broodsoorten en  Anne van Sprinkles Bakery levert heerlijk zoet gebak.

Het idee is dat u tijdens het ontbijt andere ondernemers ontmoet die u mogelijk nog niet eerder gesproken heeft. Zo kunt u nieuwe ideeën en inzichten opdoen en dát zelfs voordat de werkdag begonnen is. Een goed begin van de dag dus.

Voor meer informatie, klik hier

Kijk ook op: http://rijswijksdagblad.nl/bouw-bruggen-naar-nieuwe-kansen