Deze week zet winkelcentrum Oud-Rijswijk in “Ondernemer aan het woord” Dekkers Keukencentrum aan de Herenstraat 11-19 in het zonnetje.

De naam dekt de lading, maar er zijn natuurlijk verschillende keukens die mensen graag willen. Het bedrijf werd in 2009 overgenomen van oom “Dekkers”.
“Wij hebben keukens in alle prijsklassen. Daarnaast voeren wij ook het merk Riverdale. Dit bestaat uit woonaccessoires, maar ook de Riverdale Keuken hebben wij in het assortiment. Hiervoor hebben we een shop-in-shop gemaakt waarin de artikelen uitgestald zijn. Wij hebben gespecialiseerde keukenadviseurs die de consument begeleiden met de volledige aankoop, plaatsing en afwerking van de keuken. Bij de aankoop wordt met de klant gekeken naar de wensen en op basis hiervan wordt de keuken samengesteld en krijgt de klant een goed beeld van de keuken door middel van een 3D-tekening.”

dekkers-keuken-centrum-2

Familiebedrijf
Dekkers Keuken Centrum is een ouderwets familiebedrijf waar de rode loper voor de klant elke ochtend wordt uitgerold. “Wij hebben een vast team bestaande uit, Michel, Martin, Kiete, Mirjam en Ingrid. We beschikken over een eigen bezorg- en servicedienst waardoor we onze kwaliteit kunnen borgen en werken we met vaste keukenmonteurs die al jaren voor ons werken. We hebben een grote terugkerende klantenkring waardoor we al meerdere generaties van één familie hebben voorzien van een nieuwe keuken. En het winkelcentrum Oud Rijswijk is natuurlijk een ouderwets gezellig dorpscentrum waar de klant nog klant is. Net als bij ons.”
Dekkers Keuken Centrum is gevestigd aan de Herenstraat 11-19.

“Bij Dekkers Keuken Centrum rollen we elke ochtend de rode loper uit”