Wilt u in uw appartement meer comfort en een gezonder binnenklimaat? En tegelijkertijd minder onderhoud en lagere energielasten? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die de gemeente organiseert.

De gemeente organiseert regelmatig bijeenkomsten over het nemen van energiebesparingsmaatregelen en het onderhoud van complexen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in Rijswijk.
In de komende periode wil de gemeente alle VvE’s die maatregelen overwegen begeleiden bij de keuzes die zij maken op het gebied van energiebesparing en het onderhoud van de complexen. Door het bundelen van krachten kunnen besparingen op de energierekeningen en de lagere onderhoudslasten gebruikt worden voor de financiering van verschillende besparingsmaatregelen.

U bent van harte uitgenodigd deze bij te wonen op donderdag 24 augustus, dinsdag 29 augustus en donderdag 7 september tussen 20-21 uur, locatie: Gemeentehuis, Bogaardplein 15, Rijswijk.
Om organisatorische redenen wil de gemeente wij graag weten wie er op welke avond aanwezig is. Aanmelden kan voor via o.v.v. uw naam, postcode en huisnummer, de dag waarop u wilt komen en het aantal personen

Bron: Rijswijk.nl