Het winterse weer houdt aan. Ook maandag wordt in de middag en in de avond opnieuw veel sneeuw. Tijdens de avondspits zal het oponthoud groot zijn. De NS adviseert iedereen, dus ook de vele Rijswijkers die gebruik maken van de trein, om hier rekening mee te houden. NS en ProRail passen de dienstregeling aan. Er rijden maandag minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier of elke 10 minuten.

Wat betekent dit voor u?
Treintijden kunnen gewijzigd zijn door de start van de dienstregeling 2018 of vanwege de aanpassing als gevolg van het winterweer. Houdt u rekening met drukte in de treinen en extra overstappen. Wij raden u aan om waar mogelijk buiten de spits te reizen.

Door de dienstregeling aan te passen ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor op te lossen. Daarnaast houdt ProRail extra sneeuw- en storingsploegen en hulplocomotieven achter de hand.

Heeft u nog vragen?
We helpen u graag verder. Kijk op www.ns.nl. U kunt ook contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155 of via Twitter @NS_online. Wij staan dag en nacht voor u klaar.