De dertiende editie van de Vlietdagen, op 15 en 16 september, wordt aangesterkt door een geweldig scala aan restaurants uit Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Zij slaan de handen inéén en serveren op zaterdag 15 september een zes gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel ‘de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’.

U start uw rondvaart bij de Oversteek in Rijswijk en gaat vervolgens langs de keukens van Restaurant NIVEN, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn allen gesitueerd bij een brug langs uw route.

Voor €49,50 per persoon verschaft u zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, wat plaatsvindt op de Vliet. Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een vaartuig, dan kunt u een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot kopen bij de Ooievaart à €69,50 per persoon.

Voor meer informatie, zie hieronder of ga naar armadaaandevliet.nl.