Tijdens de raadsvergadering van dinsdag maakte wethouder Nicole Dierdorp weer indruk door op de haar bekende rustige wijze vragen te beantwoorden. Ook bij de ‘behandeling’ van de financiën van het Huis van de Stad stond zij haar ‘mannetje’. Toch moet de gemeente Rijswijk vanaf 15 januari het zonder de inbreng van haar moeten gaan doen wanneer zij vertrekt naar de Provincie Zuid-Holland alwaar haar een nieuwe uitdaging wacht.

Constantijn Dolmans, fractievoorzitter van ‘haar’ partij D66, bedankte Nicole Dierdorp voor bewezen diensten. Vier jaar in de gemeenteraad en bijna even veel jaar in het college zette zij zich in voor de gemeente Rijswijk. Van D66 ontving zij een schilderij van Rijswijks kunstenaar Bentvelzen.

Ook burgmeester Michel Bezuijen bedankte wethouder Dierdorp voor haar inzet. Zij was verantwoordelijk voor de financiën, onderwijs en P&O. Ook was zij vanuit de gemeente verantwoordelijk voor Avalex en DSW. Ook belichtte de burgemeester de schaduwzijde van haar wethouderschap en vertelde dat alle negativiteit rondom Haaglandia haar veel pijn heeft gedaan.

Tenslotte vertelde Nicole Dierdorp dat zij zich met veel plezier heeft ingezet voor de gemeente Rijswijk en dat zij dit zal doen tot 15 januari. Ze wenste iedereen nog een mooie verkiezingsstrijd met nieuwe keuzes uitgevoerd met veel respect voor elkaars ideeën.