Natascha van der Sman (41) was aanwezig op de bijeenkomst van projectontwikkelaar AM om de ontwerpen voor het centrale hof in Villapark Eikelenburgh te bekijken. ,,Het zijn drie totaal verschillende en verrassende ontwerpen’’, reageert Natascha, die een gezin met drie kinderen heeft.

,,Mijn eerste keus viel op het plan ‘Model Chique Engels’. Ik vond dit weliswaar leuk en speels, maar ik moet wel in m’n achterhoofd houden dat ik zelf op het park uitkijk. Mede daarom spreekt het model ‘Holland Klassiek’ mij het meeste aan. Op de lange termijn is het onderhoud het beste te doen en blijft het ook in een mooie staat. Als je daar op uitkijkt, behoud je dus het mooie uitzicht’’.

Natascha heeft voor een woning op villapark Eikelenburgh voor de uitstraling en de ruimte. ,,De rust is hier heerlijk’’, vertelt Natascha. ,,We komen uit de wijk Ypenburg. Het werd ons daar te vol. De uitstraling van de jaren dertig heeft eveneens in onze keuze meegespeeld om hier een woning te kopen. Ik ben trouwens blij dat de ontwikkelaar het toestaat dat we als bewoners mee kunnen denken. Ik ben namelijk een betrokken bewoner die de uitstraling bijzonder belangrijk vindt. Daarbij houd ik niet van een rommelige omgeving. Met deze opties is dat zeker niet het geval. Kortom, Villapark Eikelenburgh voldoet volledig aan onze verwachtingen’’.

Zaterdag 12 november is er Open Huis bij Villapark Eikelenburg van 11.00 uur tot 13.00 uur. Bezoek dan de modelwoning aan de Rhijnauwen 21 in Rijswijk.

Foto: Natascha van der Sman bekijkt de optie van één van de ontwerpen.