Natascha Rietveld en Sabine Bentvelzen, vanaf 1 mei 2015 de wijkagenten van de Muziekbuurt, Steenvoorde Zuid en Hoekpolder, stellen zich graag even nader voor.

,,We hopen velen van u te ontmoeten in de wijk. Wij zullen op verschillende manier door de wijken heen rijden,” aldus het tweetal. ,, U, de wijkbewoner, bent onze ogen en oren in de wijk. U zult als eerste onregelmatigheden in uw straat of wijk waarnemen. Mocht u iets zien die anders zijn dan normaal dan kunt u ons altijd mailen. Als u verdachte personen of auto’s in de wijk ziet, dan mag u gewoon 112 bellen. Dan komen onze collega’s zo snel mogelijk een kijkje nemen. Samen met u hopen wij de wijk veilig te houden en waar mogelijk veiliger te maken. Als bewoner speelt u daarin de hoofdrol. Alle informatie is welkom.”

,,Wij houden ons in de wijken bezig met sociale problemen, jeugd en veiligheid en we onderhouden contacten met de gemeente, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties. U kunt ons een email sturen als u contact met ons wilt of iets wilt melden.
[email protected] en [email protected]  Voor de mensen die gebruik maken van Twitter. Als @WagMuziekbuurt zijn wij te vinden op Twitter.