Ter ere van ons jubileumjaar in 2016 – 50 jaar Podiumkunsten in Rijswijk – organiseert de Rijswijkse Schouwburg in samenwerking met diverse lokale culturele organisaties, een grootse musical-revue. Voor de muzikale begeleiding bij deze exclusieve theaterproductie wordt het Rijswijks Theaterorkest opgericht, samengesteld uit muzikale Rijswijkers.

In de revue wordt de vergeten, in Rijswijk overleden Johan Buziau in de schijnwerpers gezet. Hij was in de periode tussen de beide wereldoorlogen de bekendste komiek van ons land.
De productie staat onder artistieke leiding van de gerenommeerde theatermakers Karel de Rooij en Fred Florusse. De muzikale leiding is in handen van Koos Mark.

Onder professionele begeleiding zal het orkest de theatervoorstelling zes keer in de Schouwburg begeleiden. Voorafgaand aan de speelperiode vinden de repetities plaats.

We zoeken:
Strijkers: violen, altviolen en cello’s.
Blazers: saxen (evt. dubbelen op klarinet of fluit), trompetten en trombones.
Ritmesectie: piano, (keyboard) gitaar, contrabas (basgitaar), drums en percussie.

Ben je Rijswijker of heb je iets met Rijswijk?
Ben je een ervaren muzikant en kun je goed muziek lezen?
Heb je een flexibele instelling t.a.v. begeleiden en uitvoeren?
Ben je ’s-avonds beschikbaar van 18 t/m 23 oktober 2016?

Meld je dan aan voor deze audities op za 19 en zo 20 december aanstaande in Rijswijk (locatie volgt). Als je je wilt aanmelden of vragen hebt, stuur dan een e-mail naar [email protected]