Het is momenteel een drukte van belang bij Tennisschool Jan de Rook waar een enorme run op de inschrijvingen voor de voorjaarscursussen plaatsvindt, die op 3 april beginnen.

,,Het is mooi om te ervaren dat veel tennisliefhebbers weer zin in het nieuwe seizoen hebben’’, reageert Camil Bouwhuis, coördinator van tennisschool Jan de Rook, die er inmiddels zes jaar werkzaam is. ,,Er komen nu dagelijks inschrijvingen binnen. Je merkt duidelijk dat het wordt gewaardeerd dat we in alle opzichten maatwerk leveren. Jong en oud van alle niveau’s  kunnen bij ons terecht. Het team van trainers is er dan ook klaar voor. We staan met z’n allen te popelen om weer te beginnen. We hebben een breed trainersteam waardoor het mogelijk is dat voor ieder niveau een veelzijdige cursus wordt gegeven. Hierdoor staat iedereen met een natte rug en een glimlach op de baan’’.

Tennisschool Jan de Rook heeft het alleenrecht voor de trainingen op de locaties:

  • Tennispark Welgelegen (Rijswijk)
  • Tennispark Houtrust (Den Haag, Vogelwijk)
  • V.L.T.C. Sobri (Voorburg)
  • Tennisclub W.W. (Den Haag, Benoordenhout)
  • Westvliet Fitness & Racket Club (Voorheen Voorburg)
  • Tennisclub Hodenpijl (Den Hoorn, Midden-Delfland)

Onder de ruim 2.000 cursisten bevinden zich ook veel jeugdleden. ,,Ook hier leveren we maatwerk’’, aldus Camil Bouwhuis. ,,We hebben honderden jeugdleden in de leeftijd tot en met zeventien jaar. Het is mooi om te ervaren hoe de jongeren zich bij ons ontwikkelen. Ze hebben niet alleen veel plezier, maar worden steeds beter. Ik kan daar nog iedere dag van genieten. Ik vind het fascinerend dat er binnen onze tennisschool zoveel diversiteit aanwezig is”.

Band

,,Iedere cursist gaat niet naar een tennisles toe, maar sluit zich aan bij één van onze trainers met wie hij of zij een band opbouwt’’, zegt Alex Luneman, eigenaar van Tennisschool Jan de Rook. ,,Dit geldt zowel voor de jeugd als de volwassenen. Onze cursisten zijn in sommige gevallen best locatie-gebonden, maar de leraar staat centraal. Ook volwassenen zijn graag bereid om nog veel dingen te leren’’.

Kwaliteit

De stabiliteit en de kwaliteit bij Tennisschool Jan de Rook zijn groot. ,,Sinds 1985 verzorgen we de tennistrainingen op verschillende locaties’’,legt Alex Luneman uit. ,, Met name de laatste jaren zijn we sterk vertegenwoordigd in de Haagse regio. We zijn gespecialiseerd in recreatieve groepstrainingen voor volwassenen, jeugdtrainingen en ook op maat gemaakte arrangementen voor het bedrijfsleven. Het maatwerk staat altijd centraal’’.

Geïnteresseerd in de voorjaarscursus?  Ga naar www.tennisschooljanderook.nl

foto VD: Alex Luneman omarmt zijn linker- en rechterhand, coordinator Camil Bouwhuis en trainster Birgit Pardoel.