Op dinsdag 1 november 2016 is men welkom tussen 16.00 en 18.00 uur voor een “Meet & Greet” voor en door Jobrunners in Herberg Vlietzigt aan het Jaagpad.

De ‘Meet & Greet’ is een bijeenkomst om het bedrijfsleven / MKB uit de Rijswijkse regio kennis te laten maken met de 40+ werkzoekenden leden van de netwerkgroep JobRunners uit Rijswijk.
Onder het genot van een hapje en drankje profileren de leden van JobRunners zich, bestaande uit ervaren professionals met o.a. administratieve, commerciële, financiële, HR en logistieke ervaring. Op die manier kunnen zij wellicht “de klik krijgen” met de genodigden.

Voor het bedrijfsleven een unieke manier om kennis te maken met een groep enthousiaste professionals, die allen op zoek zijn naar een baan. Dit exclusieve initiatief wordt wederom warm omarmd door onder andere de Gemeente Rijswijk en wordt deze “Meet & Greet” persoonlijk door Wethouder Björn Lugthart geopend.

Netwerkgroep JobRunners Rijswijk is 1 augustus 2013 opgericht en een groep van gemotiveerde 40+ leden die elkaar ondersteunen met het vinden van werk. Het uitgangspunt is de positie te versterken om zodoende weer aan de arbeidsmarkt deel te kunnen nemen. Dit dient tevens tot samenwerking te leiden met onder andere gemeente en bedrijfsleven.

Voor meer informatie kijk op: www.jobrunners.nl